"В събота ще е първият мач на Кубрат Пулев на българска територия. Той мечтае за него от много години, за Кубрат това е един голям шанс, защото ако победи, то той ще стане официален претендент за световната титла на Антъни Джошуа.” Това заяви промоутърът Кале Зауерланд на официалната пресконференция преди двубоя между Кубрат Пулев и Самюъл Питър, предаде репортер на БГНЕС. Сблъсъкът за интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA) в тежка категория ще се проведе на 3 септември (събота) в столичната зала „Арена Армеец”.

"Радвам се, че съм в тази прекрасна държава. Бих искал да благодаря на българската федерация, която помогна да организирам това събитие. Мисля, че битката е голяма възможност и за Кубрат Пулев, и за Самюъл Питър", сподели още той.

"За Кубрат това е една голяма възможност да се изправи срещу един опасен съперник, който има силен удар, както и е бивш световен шампион. Имате чудесна зала, има около 1000 билета за двубоя, които не са изчерпани, ще пуснем и промоционални билети", допълни Зауерланд.