Лондонската полиция арестува 16-годишния син на Мадона заради притежаване на наркотици. У Роко Ричи бе открита трева при проверка от полицаи, алармирани от съседи, които го видели да пуши марихуана.

„Роко сана известна личност в района, но не от хубаво. Хората неведнъж забелязваха подозрителното му поведение. Сегашният случай стана последната капка“, разказа източник. На местопроизшествието полицаите забелязали следи от тревата по дрехите на Роко и приятеля му. А след това откриха и самата дрога в раницата на звездното отроче.

Понеже Роко е непълнолетен, а и става дума за дребно нарушение, криминално досие няма да му бъде съставено. Но той ще трябва да премине през определено количество възпитателни мероприятия.

Роко не за пръв път създава главоболия на майка си. В края на 2015 година той заряза съдебното решение и отказа да се върне от Англия в САЩ. Мадона и Гай Ричи месеци наред изясняваха в съдилищата с кого трябва да живее сина им. В крайна сметка поп иконата отстъпи на желанието на сина да живее във Великобритания с баща си и мащехата си.