За втора година Средно училище „Възраждане“ участва в Световната седмица на предприемачеството, организирана от „Джуниър Ачийвмънт“ България. Дванадесетокласници влязоха в ролите на ментори, бизнесдоброволци, консултанти, технически сътрудници и супервайзери, като приобщиха към идеите си ученици от 2 до 12 клас. 
В иновационния лагер на училището участваха 12 екипа със задачата да разработят социална бизнес идея. На първо място се класира отборът на Даниел и Теодор от 10 Б клас с проект за легло, предпазващо хората при земетресения. Журито връчи награди за иновативна рекламна идея, за принос към екологията, проект с икономическа насоченост и най-значим социален проект.
В инициативата „Мениджър за един ден“ се включиха Михаела Илиева, Михаил Сергеев и Наталия Бонева от 12 Б клас и Милена Петкова от 10 б клас, които управляваха училището. Симона и Петя от 11 Б клас влязоха в екипа на кмета Пламен Стоилов, а Илиан Георгиев от 12 Б клас замина за София, където бе в управляващия тим на американската фирма Mentor Mate София. 
Ученици от СУ „Възраждане“ и техни връстници от Великотърновската гимназия „Вела Благоева“ осъществиха конферентна връзка и заедно изготвиха проект за иновативен метод за обучение „онлайн кафене“. В комуникацията се включиха и студенти от университета на Британска Колумбия във Ванкувър, Канада, които също работят по „Джуниър Ачийвмънт“.