Докога ще се занимавам с теб?!, попитал риторично активистът на ГЕРБ Стефан Бояджиев и нападнал с юмруци лепящия плакати на генерал Румен Радев Тихомир Димов. В резултат червеният поддръжник отнесъл два удара в лицето, а кофа с лепило била излята на главата му. Това обяснили пред дошлите на място полицаи от Първо районно оплакалият се Тихомир и неговият приятел Момчил. Самите униформени видели, че над горната устна 27-годишният младеж има зачервяване и малко кръв, а по косата и якето му има лепило.
Инцидентът станал на 11 ноември около 21 часа на ул.“Борисова“ срещу магазина на „Оргахим“. Твърденията на Тихомир са, че щом Стефан го видял да лепи плакати в подкрепа на БСП, спрял колата си на аварийни наникъде по главната улица в разрез с пътните правила и се втурнал към него. Полицаите пък открили Стефан и двама негови колеги, които лепели плакати на около 30-40 метра от мястото на спречкването. Те обаче били категорични, че не е имало никакъв конфликт и не са се били или карали с никого.
Така Стефан се оказал с акт за дребно хулиганство и стигна до съд, който трябва да определи неговото наказание. Тъй като казусът почива предимно на твърденията на двете замесени страни, се отлага вече два пъти. За следващото заседание ще бъде изискана справка от Спешното отделение дали Тихомир е преглеждан в злополучната нощ. Отхвърлено обаче бе искането на единия от двамата адвокати на Стефан соченият за нападнат да бъде повторно разпитан, тъй като пред медиите говорел едно, а пред полицаите - друго.
На предходни избори Стефан и Тихомир отново имали спречквания заради подобни плакатни войни. Ако бъде признат за виновен, привърженикът на ГЕРБ може да бъде глобен от 100 до 500 лева или да бъде задържан до 15 денонощия в ареста.