Феновете на „Дунав“, които ще тръгнат след отбора си за мача срещу „Верея“ в Стара Загора, ще влизат на стадион „Трейс Арена“ срещу билет от 5 лева, научи „Утро“ от старозагорския спортен журналист Стефан Стефанов. Двубоят ще се играе на 19 ноември от 13 часа.
„Все повече хора идват на мачовете на „Верея“. Публиката на този отбор почти се изравни по численост с тази на „Берое“. Прогнозирам, че на трибуните ще има около 1000 души“, обясни Стефанов.
Според неговия известен колега Станил Йотов мачът ще е доста напечен. Йотов следи изкъсо представянето на старозагорските отбори, тъй като е учил в този град.
„Моето мнение е, че „Верея“ в момента е по-добър от „Берое“. Когато поведе, отборът се затваря и се брани с 11 души. Разчита основно на контри. Тогава става много трудно за всеки тим. Освен това Александър Томаш е много добър треньор. Чужденците във „Верея“ са доста опитни хора. Мачът срещу „Дунав“ ще е на надлъгване. Следя русенския отбор, който ми е много симпатичен“, коментира Йотов пред „Утро“.
В подготовка за мача срещу дунавци „Верея“ направи преди няколко дни 0:0 в контрола у дома срещу „Созопол“. Томаш даде почивка на титулярите Момчил Цветанов, Иван Караджов, Илиян Йорданов, Амаду Сукуна и Педро Еуженио, а стартовият му състав включваше Пламен Колев, Ноел, Илиас Хасани, Владимир Зафиров, Мирослав Енчев, Елиаш Да Силва, Георги Ангелов, Светослав Диков, Салим Керкар, Георги Андонов, Васил Калоянов.