Побойник не само се сдоби с глоба от съда за това, че налетял с юмруци на охранител в Мол Русе, но бе осъден и да плати обезщетение на жертвата си.
До ръкопашния спор се стигнало, след като на 19 юни 2015 година весела компания решила да спре на паркинга пред мола към 1 часа през нощта. Районът бил наблюдаван от дежурните охранители, които веднага фиксирали през камерите, че един от младежите се облекчава в градинката зад спирката на бул.“Липник“. След като изпуснал напрежението, хулиганът бил зареден за нови емоции и се качил на предния капак на „Опел Астра“. Както бил върху него, автомобилът потеглил по булеварда. Малко по-късно компанията се върнала на паркинга с все още качения на капака ентусиаст. Последвало ново облекчаване в храстите на няколко момчета, което провокирало охранителя да се намеси. Щом видели, че ги наближава, младежите бързо влезли в колата, но шофьорът не успял да потегли. Гардът направил забележка за непристойните им прояви, но един от хулиганите приел много навътре скастрянето. Затова се направил на мъж и след кратка словесна разправия с охранителя, отишъл до него, повалил го с един юмрук на земята, след което го ритнал и изчезнал. Междувременно към мястото вече пътувала полиция, а колежка на гарда предвидливо насочила видеокамерите към агресивната компания и записала случващото се.
За стореното младежът бе осъден да плати 1500 лева глоба. Охранителят обаче заведе отделно дело и заяви пред съда, че е бил страшно унизен след случилото се - колегите му гледали на камерите как го бият, а докато бил за кратко в безсъзнание, побойникът продължил с ударите. Затова поиска нападателят да бъде осъден да му плати 2000 лева обезщетение за стреса и 20 лева разходи за освидетелстването му пред съдебен лекар. Районният съд прецени, че набитият заслужава общо 1820 лева компенсация и осъди хулигана да му ги плати. Решението може да се обжалва.