Централният нападател на „Дунав“ Мирослав Будинов изигра много силни мачове в Първа лига, а отскоро се заговори, че интерес към него има от столичния „Левски“. „Утро“ разговаря вчера с водача на русенската атака.

- Миро, да питаме първо как върви възстановяването на контузената ти ръка?
- Още съм с игла в нея. Вече ми направиха и специална шина. Поддържах индивидуално форма основно за кондиция, а от днес /вчера/ ще тренирам за първи път с отбора след онзи инцидент в София.
- В такъв случай май няма да си готов за игра в мача срещу „Верея“?
- Така излиза. Може би няма да рискуваме, въпреки че искам да помогна на отбора. Ще видим. 
- Как гледаш на честите писания напоследък, че спортно-техническият щаб на „Левски“ обмисля твоето привличане през зимата?
- Слушам и чета това, което четете и вие. Конкретно с мен никой не е осъществил връзка. Предпочитам да се съсредоточа върху „Дунав“ и мачовете на отбора. Мисля, че така е най-правилно. Ако въобще има нещо реално, ще се разбере по-късно. 
- Какво нещо е съдбата - дойде да помагаш на „Дунав“, когато отборът бе едва във „В“ група, мина през него в „Б“ до Първа лига, а вече си в полезрението на солидни клубове в Първа лига.
- Не мога да не се радвам, че съм обект на интерес от други отбори. Все пак това е „Левски“! Но пак казвам - ще се концентрирам сега изцяло в изявите си за „Дунав“, пък ако нататък стане нещо, ще стане. 
- Успех и бързо възстановяване!
- Благодаря!