Звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо за пореден път демонстрира, че не страда от липса на самочувствие. Португалецът даде обширно интервю за "Марка", в което сподели, че никой не може да бъде като него за в бъдеще.

"Има много големи таланти. Никой обаче не може да бъде следващият Кристиано Роналдо. Няма как да създаде точно копие. Иначе виждам много млади таланти - Ренато Санчес, Андре Гомес, или Жоао Марио. Казвам португалците, но има таланти в цяла Европа."

Мегазвездата сподели, че е щастлив от факта, че удължи договора си с "кралете": "Имах страхотна седмица. Имам причини да се усмихвам, да съм щастлив".

"Мисля, че името ми винаги ще се свързва с Реал, дори след края на кариерата ми. Ще видим дали ще стана добър треньор. За някои играчи казват, че ще станат страхотни треньори, и не се получава, и обратното - никой не им вярва, а те стават страхотни тактици. Не се притеснявам за това, искам да се радвам на кариерата си," продължи той.

Кристиано за пореден път обяви, че е в страхотни отношения със Зинедин Зидан: "Без съмнение това бе най-важната година в кариерата ми. Спечелих Шампионската лига, европейската титла, и в индивидуален план също животът ми е страхотен. Поднових договорите си с Реал, с Найк, наистина съм убеден, че е най-важната ми година. Най-добрата. Няма как да съм по-щастлив," допълни той.