Сайтът „Спортал“ набързо „уреди“ вчера три трансфера на футболисти от „Дунав“ в „Левски“. 
Публикацията твърди, че спортният директор на столичани Станислав Ангелов-Пелето си запюл в пакет Мирослав Будинов, Антон Огнянов и Мартин Луков. Будинов например впечатлил Ангелов още през лятото, когато „Дунав“ игра предсезонна контрола с „Левски“ и вкара гол при загубата на русенския отбор с 1:3. Нещо повече - според „Спортал“ Пелето уведомил вече ръководството на „Дунав“, че се е прицелил в централния нападател.
„Новината“ идва две седмици след първата бомба, че „Левски“ следи Луков. Сега в плановете за селекция са добавени Будинов и Огнянов. Ако всички медийни партенки се сбъднат, „Дунав“ ще остане през зимата без водещите си играчи.  
„Няма такова нещо. Или поне аз не знам да има. Нека да пишат каквото си искат. Лошото е, че такива публикации влияят негативно на футболистите по принцип и някои от тях се превъзбуждат излишно. Нашата работа е да останем концентрирани и да си вършим работата. Иначе ми е приятно, че се споменават имената на наши футболисти, още повече, че разни „капацитети“ говореха дълго наляво и надясно как Будинов например не ставал за нищо“, коментира пред „Утро“ старши треньорът на „Дунав“ Веселин Великов.  
И пак „мълния“ от „Спортал“: „Веселин Великов се интересува от нападателя на „Локо“ /Горна Оряховица/ Тихомир Кънев. Кънев не играе редовно, а „Дунав“ иска да има алтернатива на Будинов“.
„Да казвам ли пак, че такова нещо няма! „Дунав“ не проявява интерес от футболист, който е резерва в предпоследния към момента отбор от Първа лига“, заяви Великов.