15-годишна тийнейджърка била спасена от 8-годишната си сестричка, която чула виковете на кака си и успяла да стресне възрастен насилник, тръгнал да задоволява извратения си нагон.
Грозната случка е от 10 септември 2015 година, когато около 7.30 часа сутринта перверзникът се прибирал от работа. Докато вървял към къщата си в Долно Абланово обаче, видял комшиите, които го извикали да пият кафе. Той се съгласил, като заедно с кафето започнал да обръща и чашки с ракия. 
Съседът бил извикан да работи в Николово и веднага тръгнал заедно с жена си и едното от петте им деца. Приятелят обаче останал и дори накарал малчуганите да отидат до магазина, за да му купят цигари и бира, а за себе си да вземат нещо сладко за почерпка. 
В същото време най-голямото дете - 15-годишната Й.Б., тръгнала да подклажда бойлера, за да има топла вода за родителите й, като се приберат от работа. Към 12.30 часа насилникът вече бил стабилно омаян от изпития алкохол и решил да се възползва от тийнейджърката. Дал мобилния си телефон на по-малките деца да си играят, с което да отклони вниманието им от него. Отишъл в банята до момичето, притиснал я до стената и започнал да я целува насила. Девойката опитала да се отскубне, като междувременно пищяла, но насилникът я стиснал още по-силно и започнал да я опипва. Стенанията й чула 8-годишната й сестричка, която през процепа на банята видяла какво се случва и казала на другите. Безчинстващият гост чул стъпките и се стреснал, че ще бъде разкрит, а жертвата му използвала момента и успяла да избяга. Скрила се в една от стаите и започнала да плаче. Последвал я и педофилът, който й казал, че трябва да се успокои, иначе може да бъде разкрит. Ден по-късно, след като превъзмогнала срама и унижението, тийнейджърката признала какво е преживяла и казусът стигнал до полицията.
За грозното престъпление семейният приятел бе осъден на 1 година затвор от състав на Русенския районен съд. Присъдата може да се обжалва.