Една година в затвора се съгласи да изтърпи осъжданият строителен работник М.М. за това, че използвал фалшива шофьорска книжка.
Работещият в Лондон мъж бил хванат в италианския град Удине на 20 февруари 2012 година. При проверката излязло наяве, че документът всъщност е издаден на съвсем друг човек от видинското село Раброво. За да фалшифицира книжката като издадена за него, било заличено името на титуляра. Сменена била и снимката. За самото преправяне на официалния документ обаче нямало доказателства дали самият строител е виновен, или някой друг. За това той получи само обвинение, че е използвал фалшивата шофьорска книжка.
Впрочем мъжът е задържан във Великобритания, след като бе обявен за международно издирване с Европейска заповед за арест. Той е вкаран зад решетките в Лондон на 3 юли 2015 и стоял задържан до 28 юли, а българската килия прекрачил на 10 август тази година. През този период престъпникът предпочете да направи пълни самопризнания за извършеното от него и без да оспорва вината си, да бъде осъден. Така той се договори с прокуратурата на 1 година затвор, а съдът одобри присъдата окончателно.