„Беше много труден мач. С много добър отбор като Дунав. Както и срещу ЦСКА, Дунав показа, че е добър отбор и знае как да играе футбол. Днес ни изненадаха в някои моменти. Ние обаче успяхме да спечелим. Дунав е страхотен отбор и показва страхотно лице. Феновете му може да са горди“, заяви Клаудиу Кешеру, който с трите си попадения за Лудогорец при победата с 5:3 над Дунав, заслужи приза за Играч на мача.

„Допуснахме някои грешки. Когато допуснем подобни голове знаем как да отвърнем. Успяхме да го сторим, а това показва характер. Да, първи хеттрик в Лудогорец. Страхотно е. Това ти дава допълнително енергия. Много съм зависим от съотборниците си, но като отборът победи, а ти си вкарал три гола, това е най-доброто чувство“, коментира Кешеру, а за предстоящия мач с Арсенал каза:

„Мисля, че просто трябва да се насладим, защото ще се изправим срещу един от най-добрите в Европа. Просто трябва да играем с удоволствие, да сме компактни, да се защитаваме по-различно, да си помагаме много. Не, няма да загубим с шест гола.“