С музикални круизи ще бъде закрит туристическият сезон на „Дунав Tурс“. Така ще се комбинират различни арт изяви както на борда, така и на брега. Предвидени са посещения на концерти и гостуване на артисти на корабите.
Сезонът за „Дунав Турс“ започна през март с Дунавско хоро в Ротердам. За осем месеца над 24 хиляди туристи са пътували с шестте кораба на дружеството по Дунав, Рейн, Майн и Мозел.
И тази година запазихме позицията си сред лидерите в този бранш. Фактът, че авиокомпания „Аустриан Еърлайнс“, заедно с нашия немски партньор, ни избраха за партньори в един нов туристически продукт, говори много за доверието, което сме си изградили през годините, каза изпълнителният директор на дружеството Катя Стоянова.
За първа година освен традиционните предколедни круизи от края на ноември до края на декември по Рейн ще се организира и посещение на коледните базари по маршрут Виена - Будапеща - Братислава - Виена с моторен кораб „Ариана“. Новогодишни круизи ще има и на четири от корабите на компанията по Дунав и Рейн с немски гости. А за поредна година ще бъде проведен и новогодишен круиз от Базел до Амстердам с руски гости. 
 В началото на месец ноември маркетинг отделът на „Дунав Турс“ планира посещение на едно от най-големите туристическо изложения в Европа и света, което е и последното много важно изложение преди старта на следващия туристически сезон - „World Travel Market“ в Лондон. Изложението не е отворено за широката публика, а само за професионалисти от бранша. Очакванията са за нови партньорства и подписани чартърни договори.