Два месеца след поредния си престой в затвора рецидивист отново стъпал накриво и се изкушил да открадне, за да сложи някой лев в джоба. Прекрачването на закона обаче не останало скрито, а опитният престъпник вече си осигури окончателно 4 години зад решетките.
Бандитът хванал влака от Варна до Русе, за да се срещне със свой приятел, с който си станали близки в затвора в Белене. Вечерта на 10 февруари 2015 година той пристигнал на автогарата и щом минал покрай затворените вече офиси на транспортни фирми в района се изкушил да обере някой от тях. С отвертката в себе си успял да отвори прозореца и да се промъкне вътре в помещението. От чекмедже отмъкнал 960 лева и духнал. Наел си такси за 200 лева, което да го откара обратно във Варна, като си мислел, че няма как да бъде свързан с обира. Грешката му обаче била, че докато се промъква през прозореца на офиса, оставил кървава следа, по която лесно бил открит.
Пред две съдебни инстанции той призна за стореното, но помоли съдиите за по-лека присъда от дадените му 4 години затвор. Магистратите обаче бяха категорични, че това е справедливото наказание за него.