1000 лева глоба вместо присъдените на първа инстанция 2500 лева заслужава пенсионерка, която нагрубила своя наемателка пред полицаи и свидетели. Това реши окончателно Окръжният съд, който се смили над хазяйката, която посочила, че младото момиче води мъже в квартирата си, за да прави секс с тях.
За това, че била наречена „мръсна сган“, „мръсница“ и „мръсница долна“ пред очите на своите гости, наемателката пък заслужавала 2000 лева обезщетение. Така съдиите намалиха с 500 лева паричната компенсация на оскърбената девойка. 
Случаят е от 10 февруари тази година, когато униформените били извикани в дома на хазяйката и чули от нейната уста обвинения, че наемателката води мъже в квартирата си, за да прави секс с тях. След като провели разговор с двете жени и установили, че всъщност се касаело за спорни наемни отношения и няма данни за престъпление, те си отишли. Малко след това обаче лютата хазяйка започнала да обижда квартирантката още по-яростно и затова се стигнало до завеждане на частно дело за клевета и обида.