19-годишен младеж откраднал два форда и разбил магазин за дрехи, но късметът го изоставил и служители от РПУ-Бяла го арестували.
На 20 октомври през нощта К.И. видял, че паркиран в Бяла „Форд Фиеста“ е оставен с ключове на таблото и решил да се поразходи. В покрайнините на Баниска обаче двигателят загубил мощност и угастан, а шофьорът зарязал колата със спукан блок на мотора. 
След като се придвижил пеш до селото, младият ром видял паркиран „Форд Галакси“ на чийто стартер висели ключовете. Без да се замисля, К.И. се метнал на шофьорската седалка и потеглил към гаджето си в Полски Тръмбеш. За лош късмет обаче този път бензинът в колата свършил преди да стигне целта си и К.И се върнал с влак в Бяла. 
В неделя през нощта на криминалния приключенец му щукнало да обере магазин за дрехи в Бяла и разбил с камък витрината. Тъй като нямало аларма, спокойно натикал в сакове дънки, якета, пуловери, анцузи, тениски, блузи и жилетки и ги отнесъл в свой роднина, за да ги продава. След жалбата от ограбените собственици криминалисти в РПУ-Бяла, които вече били намерили откраднатите коли и имали информация от свидетели кой ги е задигнал, отишли в дома му и го арестували, а задържаният си признал всичко от игла до конец и вече се стяга за съд.