3000 лева обезщетение поиска футболен делегат, който по време на дерби в Глоджево за първи път в 25-годишната си кариера бил ударен и почувствал тежък срам и унижение. Негов нападател се оказал зрител на двубоя  между „Глоджево“ и „Динамо 2011“ - Стамболово, който вече се изправи пред съда и бе наказан да плати 1000 лева глоба.
Случаят е от 4 октомври 2014 година, когато в следобедните часове Глоджево бил домакин на мача. В 84-тата минута на футболната среща съдията видял фал и свирил свободен удар в полза на гостите. Бившият футболист, който бил зрител на двубоя, не бил съгласен с реферското отсъждане, затова хукнал към терена, за да му потърси сметка. Делегатът обаче прозрял намеренията му, тъй като го познавал и бил наясно с огнения му натюрел, затова тръгнал към него с цел да прекрати в зародиш конфликт и ескалиране на напрежението. Започнало словесно спречкване между двамата, след което на пръв поглед скандалът утихнал. Затова делегатът се успокоил и продължил да наблюдава случващото се на терена. В това време обаче разлютеният запалянко го приближил в гръб и му ударил юмрук в лявото слепоочие. После необезпокояван нахлул на игрището и тръгнал към главния съдия. Футболисти и от двата отбора го забелязали и го избутали. По-късно делегатът бил освидетелстван от съдебен лекар и подал жалба в прокуратурата.
След като нападателят бе осъден, дойде време набитият да си поиска обезщетение за причинените болки. Съпругата на делегата заяви пред съда, че мъжът й бил много потиснат и психически неуравновесен след случая. Съдът на първа инстанция прецени, че набитият заслужава половината размер на претендираната компенсация и осъди буйния запалянко да му плати 1500 лева, но решението може да се обжалва.