Със заповед на кмета на Ветово Георги Георгиев в петък принудително бе премахнат навес от заведение „Атила“, което е собственост на Елена Койчева. До тази крайна мярка се стигна, след като на жената са направени няколко писмени предупреждения за доброволното събаряне на навеса, които обаче тя не е изпълнила. Георгиев обясни за „Утро“, че преди около две години дамата е поискала от общинския съвет да й разреши да си изгради този навес, за да може там да се пуши. Такова разрешение обаче й е отказано, но въпреки това тя го построила незаконно. По думите му собственичката на обекта нелегално е направила така, че канализацията за мръсните води да се отвежда в градската канализация за дъждовни води. Заради неприятните зловония жителите на Ветово са подали жалба до РДНСК, а от ведомството са я препратили към общината. 
Ние извършихме проверка, констатирахме нередностите и помолихме собственичката да ги отстрани. Вместо да си оправи нещата, тя започна да ни съди, но съдът потвърди, че ние имаме право, разказа кметът, като подчерта, че има нарушение и в действията му няма нищо тенденциозно. Освен това той посочи, че навесът не е съборен вандалски, а фирмата изпълнител просто го е разглобила, като собственичката на заведението дори си е прибрала материалите. 
Не така вижда случилото се обаче потърпевшата собственичка на заведението Елена Койчева. 
Трън съм в очите на кмета и съм смачкана, защото на местните избори заведението беше щаб на ГЕРБ и имаше транспаранти и плакати. За навеса на заведението има одобрение от архитекта на Ветово от 30 април 2014 година, но процедурата не е изпълнена. В петък всичко беше разсипано, защото не съм удобна. Не възприемам това за нормално, коментира Елена Койчева, като сподели, че е майка на пет деца, а семейството й разчита на доходите от заведението. Тя посочи, че води дела от три месеца, а по думите й до момента са издавани няколко заповеди, но те не са били изпълнени, тъй като кметът не е успял да намери фирми. Койчева каза още, че до 2015 година е плащала тротоарно право, като под навеса се е пушело, но след местните избори са започнали проблемите.