Отборът на Дунав поднови заниманията си след вчерашното равенство 1:1 с Монтана. Играчите на Веселин Великов няма да почиват преди предстоящия им мач в Първа лига срещу Локомотив Пловдив.

Днес „драконите” проведоха възстановителна тренировка, като в заниманието не се включи единствено Атанас Атанасов, който е с травма.

"Атанасов не тренира днес, ще пропусне и утрешната тренировка. Надявам се обаче, че след това ще се включи в заниманията. Очакваме завръщането и на Нуридин Давронов, който имаше проблеми с работната виза", сподели наставникът на русенци.

Великов призна, че през първата част на мача с Монтана, неговият отбор не е бил на необходимото ниво, но след корекциите в постройката и направените смени нещата са се променили. "Признавам, че както мачът завърши 1:1, така можехме да спечелим с 3-4 гола разлика. Разбира се можеше и да го загубим, защото и съперникът ни имаше едно положение, при което удари греда. Не сме доволни от играта през първото полувреме. След това обаче толкова много положения не се сещам да сме създавали в един мач дори и в "Б" група. Имахме невероятен малшанс. Гредите и вратарят на Монтана спасиха удари на Антон Огнянов, Мирослав Будинов, Николай Колев, Михаил Милчев. В някои от предните мачове успяхме да реализираме създадените положения и така победихме ЦСКА-София, Черно море, Нефтохимик, Локомотив Горна Оряховица. Не само ще работим в тази посока, но наистина трябва да сме по-концентрирани в тази фаза в следващите мачове", коментира още Великов.

Междувременно феновете на Дунав вече организират подкрепата на своя тим за предстоящия му мач в Пловдив срещу местния Локомотив на 21 октомври, петък. "Гледаме напред. Стартира записване за пътуване за гостуването в Пловдив. Цената е 20 лв., а за членове на "Дунав завинаги" с платен членски внос - 18 лв. Записването е на улица "Ангел Кънчев" 23 в агенция за недвижими имоти "Стефани" и магазин "Big Boys", споделиха от официалния клуб на привържениците на "драконите".