Мачът ЦСКА-“Левски“ не се игра на терена, а по трибуните, до тъча и пред микрофоните след последния сигнал на съдията Ивайло Стоянов. Футболът беше повече на приказки. Иначе имаше богат избор от всичко грозно около играта - мятане на факли, хулигански заяждания между феновете и дебелашки обиди на провинциалисти, милиционери и всякакви животински видове. В играта бе замесен и „Лудогорец“, под чиято диктовка реферът бил докарал срещата до реми.
„Левски“ се страхуваше да не загуби и вкара гол от общо две положения. ЦСКА държеше топката и нападаше повече, но така и не знаеше какво да прави пред вратата. При това двата тима влязоха в мача с по шестима чужденци в стартовите състави - разни адениджита, нарове, руипедровци и др. След почивката влезе още един наемник. Все „звезди“ в нападение! 
Да му мисли Хубчев, когато ще трябва да прави списъка с повиквателните за мача през ноември срещу Беларус! Разликата е, че тогава трябва да се играе и словесните престрелки на едро между цесекари и левскари няма да му свършат никаква работа.