Мъжкият и юношеският отбор на баскетболен клуб „Дунав“ записаха победи в домакински контроли срещу тима с иновативното име „Unstoppable“ /Добрич/. Юношите записаха успех със 76:42, а мъжете надделяха с 65:41. Наставник на добричките юноши е възпитаничката на русенската школа Адрияна Николова. 
Интересното име в редиците на мъжкия тим бе на центъра Денис Титов, който игра преди време за русенския отбор. Титов е юноша на „Левски“. Той е и студент в Русенския университет.
В отбора на старши треньора Руслан Русев бе и Николай Вихренов Николов, който, след като премина в „Лукойл Академик“, продължи кариерата си в „Спартак“ /Плевен/. Николай ще играе в мачовете за плевенчани в елитната дивизия, но ще помага и на „Дунав“ в мачовете от първенството на „А“ група. По наредба той има право да играе с двоен лиценз.
Руслан Русев стартира мача с Денис Титов, Николай Вихренов Николов, Георги Минков, Диян Георгиев и Калоян Стоянов. После старши треньорът даде възможност за игра на младоците Николай Титков, Димитър Илиев, Иван Иванов, Милен Нинов, Александър Иванов, Павел Петков, Зекире Камбер, Октан Маринов, Даниел Денев, Александър Подскочиев.
Жребият за новото първенство в „А“ група ще бъде теглен утре. Все още не е съвсем ясно какъв ще е форматът на шампионата.