Ще работим за мирна и просперираща България. Това заяви кандидатът за вицепрезидент вицеадмирал Пламен Манушев на ГЕРБ, след като бе официално представен.

„Изключителна чест за мен е да съм номиниран за вицепрезидент на ГЕРБ, защото съм в тандем със силната фигурата на Цецка Цачева-професионалист, юрист и впечатляващ председател на НС. Сигурен съм, че Цачева ще бъде първата жена-президент на България”, убеден е Манушев.

„Зад нас е доверието и силната подкрепа на ГЕРБ, която върна в правилен курс загубилият посока кораб България. Сега нашият кораб България плава уверено. Ангажираме се с Цачева да изградим силна президентска администрация, която да работи за гражданите”, изтъкна той.

„Като български адмирал ще помагам на върховния главнокомандващ да укрепим сектор сигурност, ще работя за модернизацията на българската армия, за издигане статута на мъжете и жените в униформа, за връщането на духа на българския войник и нация”, обясни Пламен Манушев.

„В сложно време, със заплахи за националната ни сигурност с Цецка Цачева ще защитаваме българския национален интерес. Ще пазим достойнството на институциите и авторитета на държавата ни. Ще работим за мирна и просперираща България. Да живее България”, каза още Манушев.