Една година условно наказание с 3-годишен изпитателен срок е присъдата на застраховател на Дунав мост, който тръгнал на бой със свой опонент.
Случаят е от 22 май 2015 година, когато конкуренцията на двамата за потенциални клиенти ескалирала. Бойният застраховател обаче не знаел, че неприятелят му е с тежки заболявания, които направили костите му крехки и лесно чупливи. 
До ръкопашната свада се стигнало, когато двамата за пореден път чакали край Дунав мост потенциални клиенти. Засичането им на едно и също място за пореден път довело до размяна на цветисти обиди и закани. Скандалът накарал разгневения да слезе от колата си и да отиде да търси сметка от болния си конкурент. Тръгнал към него, блъснал го в гърдите и го свалил на земята, при което потърпевшият се оказал с 3 счупени прешлена и ръка. Свидетели на инцидента веднага се притекли на помощ и закарали болния в Спешното. Там му била поставена шина и бил освободен за домашно лечение, което продължило около три месеца. 
За стореното нападателят бе предаден на съд за причиняване на средна телесна повреда. На първа инстанция съдът обаче обърна внимание, че той не е знаел, че с един удар ще причини такива тежки последици. А тежкото заболяване на блъснатия довело до значителните му рани и счупвания, които при човек в нормално здраве биха били далеч по-незначителни. Затова Районният съд оправда кибритлията. Въпреки това обаче сметна, че блъснатият заслужава да бъде обезщетен. За обездвижването в продължение на 3 месеца, довело до гледането му като малко дете, биячът бе осъден да му плати 5000 лева парична компенсация. Решението обаче бе оспорено от прокуратурата и на втора инстанция Окръжният съд сметна, че нападателят трябва да понесе отговорност и го осъди условно като потвърди, че блъснатият заслужава присъденото обезщетение от 5000 лева. И това решение обаче може да се обжалва.