25-годишен хулиган направи пълни самопризнания, че нервите му избили на 1 май тази година и не само скочил срещу своя дразнител - 59-годишен мъж, но и се съпротивлявал на дошлите на място ветовски полицаи.
За скандала на ул.“Мусала“ в Кривня бил подаден сигнал на спешния телефон 112. Причината - разправията между двамата мъже ескалирала и младият К.А. праснал едно кроше на своя възрастен неприятел и му направил аркада на веждата. Агресията му обаче не стихнала, когато дошли униформените, и първоначално ги посрещнал с обиди и псувни. По-тежко го отнесъл единият полицай, който също бил награден с юмрук в лицето. А след като се опитали да го натикат в патрулката, хулиганът започнал да блъска полицейската кола с ръка.
За циничното си и грубо поведение, подплатено с физическа саморазправа, младежът стигна до съд, като предпочете да се договори с прокуратурата каква доброволна присъда да изтърпи, без да оспорва вината си. Така осъжданият вече разградчанин си осигури по-леко наказание и въпреки съдебното си досие се размина с влизане в затвора. За арогантното си поведение хулиганът се сдоби с окончателна присъда от 1 година и половина условно с 4-годишен изпитателен срок.