Луксозно „Ауди А6“ с английска регистрация направи среднощна каскада на 22 срещу 23 септември.
Инцидентът е станал на ъгъла на ул.“Борисова“ с ул.“Константин Иречек“ до търговски комплекс „Евас“. Вероятно катастрофата се дължи на опит за демонстрация на майсторски умения зад волана и дрифт, придружени с висока скорост. Опитът обаче не се увенчал с успех и вместо водачът да направи ляв завой от „Борисова“ към „Иречек“ се натресъл в къщата вдясно.
Шофьорът зад волана се оказал 25-годишен русенец, който обаче има чуждестранна книжка. След катастрофата той се уплашил, скочил от колата и побягнал. Затова и започнала процедура по неговото издирване. На следващия ден полицаи са го открили, но тъй като от инцидента до издирването му са минали часове, няма как да бъде установено дали е шофирал под въздействието на алкохол.
За силния удар свидетелства дупка в стената на блъснатата сграда, от която липсват няколко тухли, а част от мазилката е откъртена. Въздушните възглавници на лъскавия автомобил пък се отворили, а колата е с немалки щети, основно в предната част.
Вероятно виновният шофьор е открит благодарение на  монтираното в района видеонаблюдение, което е запечатало изпълненията му. Няма пострадали при катастрофата.