Старши треньорът на „Дунав“ Васелин Великов изрази съжаление за изпуснатата победа.
„След почивката надиграхме тотално отбора на „Берое“. Създадохме чисти положения, пропуснахме и дузпа. Не мога да виня Диан Димов - всеки може да сбърка. Той е нашият капитан и е важен човек в тима. Не ме интересува и не знам какво е казал колегата Александър Димитров, но вече изгледах на два пъти пълен запис от мача. Головите положения са 7:1 в наша полза! Ако преди двубоя някой бе сигурен, че ще завършим 0:0, щях да кажа: „Окей, става!“. Сега обаче направо ме е яд, че отървахме старозагорци“, заяви Великов пред „Утро“.
Той допълни, че отборът на „Берое“ не го изненадал с нищо.
„Бяхме разузнали добре съперника и на практика не му дадохме почти никакви шансове. Пак казвам - жалко, че изпуснахме трите точки. Не копираме никого, опитваме се да наложим стил според качествата на играчите, с които разполагаме. Продължаваме напред“, заяви старши треньорът. Вчера сутринта, въпреки че мачът завърши късно през нощта в неделя срещу понеделник, той изведе отбора за възстановителна тренировка.
Великов обясни, че на мача за купата срещу „Витоша“ /Бистрица/ ще даде възможност за игра на футболисти, които се заседяват повечко на пейката.