Бившият вратар на „Нефтохимик“, „Литекс“ и „Левски“ Йордан Господинов засипа с комплименти отбора на „Дунав“. Той говори в студиото на „Диема“ като анализатор на мача с „Берое“.
„Дунав“ е много грамотен, компактен и дисциплиниран тим. Личи си, че старши треньорът Веселин Великов е свършил страхотна работа. Отборът се защитава умно, контрите му са много хубави, при това участие в тях взимат по няколко души. „Берое“ извади късмет с това равенство. Старозагорци се опитваха да разцъкват топката, но с това забавление за статистиката не създаде нищо в градивен план. За разлика от старозагорци „Дунав“ игра директен, опростен, смислен, динамичен футбол. От това, което виждам, позицията на русенци в челото на таблицата не е никаква случайност“, каза Господинов.
Той отличи специално играта на Мирослав Будинов, който бил безценен с борбите си във всяка част на терена и с умението да задържа топката, когато има нужда от прегрупиране на отбора. Отличи и вратаря Мартин Луков. 
Оценката му за капитана Диан Димов бе препоръка да се направи графика какъв километраж навърта във всеки мач в голям периметър от терена. 
Мачът на стадион „Берое“ бе изгледан от селекционера на националния отбор по футбол Ивайло Петев. Според запознати той държал да се запознае с формата на Атанас Зехиров.