Във връзка с официално обявените почивни дни в страната, на 22 и 23 септември онлайн касите на компанията и на нейните партньори от „Български пощи“ и „Информационно обслужване“ няма да работят, съобщиха от „Енерго-Про“. Клиентите, които са пропуснали да заплатят сметките си за електроенергия, могат да направят това на 24 и 25 септември, когато пощенските клонове в страната ще работят със стандартното за събота и неделя работно време. Задълженията могат бъдат платени и по всички безкасови начини, които компанията предоставя.
През празничните почивни дни не са планирани ремонтни дейности по електроразпределителната мрежа в  Североизточна България. 60 дежурни екипa на електроразпределителното дружество ще реагират своевременно при възникване на повреди по съоръженията. През периода 21-25 септември компанията няма да спира електрозахранването на своите клиенти, които са пропуснали да платят сметките си в срок.
През четирите почивни дни центровете за обслужване на клиенти на „Енерго-Про“ няма да работят. Телефонната  линия на компанията 0700 161 61 ще е на разположение денонощно за сигнали и информация.