Все по-голяма популярност набира отборът на "Дунав".

Това вече се вижда и с все по-сериозното присъствие на футболисти на русенския клуб в класациите за отбор на кръга - Петър Патев, Диян Димов и Антон Огнянов след успеха с 2:0 над ЦСКА-София. Приз за играч номер 1 на предходния кръг, след победата с 3:0 над "Черно море", пък заслужи Мирослав Будинов.

Брилянтното попадение на Огнянов във вратата на Георги Китанов през миналата седмица бе определено за гол на кръга, а една от вещите намеси на стража Мартин Луков от същия двубой е сред номинациите за най-добро спасяване на 6-ия кръг в Първа лига.

Наред с това нараства и броя на посетителите по трибуните на "Лудогорец Арена" в Разград, където заради очаквания ремонт на стадиона в Русе домакинстват "драконите". По този повод от ръководството на клуба вече изразиха високата си оценка за това богатство, с което разполага "Дунав", а именно феновете.

Те от своя страна са се заели със сериозна организация за предстоящата среща на "драконите". В седмия кръг футболистите на Веселин Великов и Пламен Донев гостуват на "Берое" в Стара Загора на 18 септември, неделя, от 21:15 ч.

"Записванията за организираното пътуване за мача са "под пара" и последните места се разпределят бързо. Затова, който иска да подкрепи дунавци в поредното им предизвикателство трябва да побърза и да потърси за повече подробности Ивайла на телефон 0896709787 и Георги на тел. 0878811479", съветват организаторите.