В сектор "Б" на "Лудогорец Арена", по-известен като трибуна "Моци", ще бъде агитката на "Дунав" за предстоящия мач на отбора с ЦСКА-София.

Както вече съобщихме двубоят от шестия кръг на Първа лига започва в 21:15 ч. на 11 септември, неделя. Той ще бъде излъчен в пряко предаване от "Диема спорт 2".

Близо 2 хиляди са предварително продадените билети за по-малко от седмица. Те са достъпни до 14 ч. на 10 септември, събота, в магазин "SportLic" на бул. "Цар Фердинанд" 3 /в сградата на "Здравко Чампоев" до Градските хали/. Касите на "Лудогорец Арена" на сектор "А" и сектор "В" отварят в 17 ч. в деня на мача, а за всички останали сектори на стадиона в Разград - в 18:30 ч.

Ръководството на клуба за пореден път напомня на всички фенове да се снабдят с билети по-рано, за да си гарантират необходимите места и да избегнат опашките в последния момент на касите на стадиона.

Най-скъпите пропуски, от 12 лв., в Централната трибуна са пред изчерпване. Това важи и за тези в сектор "А". Сериозен е интересът и към билетите в сектор "В", както и към трибуна "Моци", откъдето се очаква най-горещата подкрепа за "драконите".

Там ще е ядрото от феновете, които се очаква да дават ритъм на целия стадион. Те вече организираха транспорта, като за отрицателно време запълниха наетите за целта превозни средства. Колоната потегля в 19 ч. от зала "Дунав", като се призовава към нея да се присъединят и всички, които за целта ще използват личните си автомобили.

Припомняме, че от Областната дирекция на МВР в Разград също обявиха сериозно затягане на контрола около и в стадиона.