Нападателят на „Дунав“ Юлиан Ненов вкара победния гол за младежкия национален отбор при изстраданото 1:0 срещу Армения в Ереван. Селекционерът Антони Здравков се престраши да прати Ненов в акция за вадене на кестените от огъня едва четвърт час преди края на мача като смяна на халфа Александър Василев. 3 минути по-късно Ненов овладя на гърди центрираната от Тони Тасев топка, после я смъкна на десния си крак и я заби в долния ляв ъгъл.
С измъчената победа отборът на България запази известни шансове да се класира на второ място в групата си и да се вреди за финалите на европейското първенство. Тази позиция дава възможност за участие в бараж.
Ако съдим обаче по безидейната като цяло игра на нашите млади футболисти срещу аутсайдера Армения, подобни надежди влизат по-скоро в сферата на пожеланията. 
Ненов трябва да се присъедини днес към подготовката на русенския отбор за мача с ЦСКА на 11 септември в Разград. В Русе утре трябва да се завърнат националите на Таджикистан Нуриддин Давранов и Искандар Джелилов.
„Утро“ научи, че „Дунав“ може да направи сензационен трансфер в последната минута на трансферния прозорец, който затвори в 24 часа на 7 септември. Според наши източници към Русе може да тръгне халф, който ще бъде преотстъпен от елитен български отбор. Задачата по осъществяване на този трансфер била доста сложна, но не и невъзможна. Интерес към полузащитника имало и от други клубове.