"Благодарен съм на г-н Йовов и на ръководството на Левски, че ми дадоха възможност да играя за най-големия клуб в България", заяви Валери Божинов при официалното си представяне като футболист на Левски, предаде репортер на БГНЕС.

Днес "сините" представиха зимните си попълнения - Божинов Рафаел Бастос, Павел Чмовш, Пламен Крумов и Аймен Белаид, като единствено отсъстваше Антон Огнянов, който бе опериран в Австрия за скъсани връзки на глезена преди няколко дни.

"Щастлив съм, благодарен съм на г-н Йовов и на ръководството на Левски, че ми дадоха възможност да играя за най-големия клуб в България. Надявам се аз и съотборниците ми да оставим следа и да спечелим една от двете купи за този юбилей на Левски, който е много важен. Аз съм в Левски, това е най-големият отбор в България и съм дошъл тук да печеля купи", сподели Божинов след представянето си.

Спортният директор на клуба Христо Йовов отрече възможността Левски да се раздели с някой от играчите си до края на трансферния прозорец, но призна, че се търси още един нов футболист, заради контузията на Огнянов.