Дъщерята на Христо Стоичков Мика коментира за първи скандала, развихрил се преди дни, когато нейният баща бе обвинен, че е упражнил физическо и вербално насилие спрямо екип на в. "България днес", дръзнал да направи кадри от сватбата на дъщеря му Христина.

Мика използва социалната мрежа да защити своя баща и цялото си семейство: "Смятам, че дадох достатъчно време на злите езици да напишат и изкажат своята грозна "истина" за красивата сватба, която Хриси и Лука имаха. Те бяха главните герои в "екшън по български"... Сега ще говоря аз...макар да бях на милиарди километри от тях, усетих емоцията, която имаха и сърцето ми биеше развълнувано в такт с техните...Благодарение на родните медии, бях информирана моментално за провокацията срещу баща ми, която мога отговорно да нарека "атентат над фамилията ни".

Парадоксално, но факт е това, че младоженците са научили за случилото се едва на следващия ден! Нима моят баща не е най-страхотният, щом е съумял освен от недоброжелателите, да предпази сестра ми и от последствията...той не е влязъл геройски и победоносно в църквата, хвалейки се с победата си...а напротив, прикрил е всичко до последния миг... Айки, това ти предстои и за нашата дъщеря, имаш пример от най-достойния баща!", написа Мика във Фейсбук.