11-годишната Ралица Ангелова от Русе се завърна с три награди от международния детски конкурс за красота и таланти Little King&Queen World 2016, който се проведе в Бургас. Сред участниците са били деца от Русия, Косово и Албания, България, Унгария, Южна Африка и САЩ. Танцувайки ръченица с пита на вечерта на таланта, малката русенка грабнала сърцата на международното жури и завоюва титлата Little Queen Talent Grand Prix, което й донесе и огромна корона. Освен това Ралица спечели и първо място по красота за своята възрастова група /още една корона/. Третият приз - Little Queen Grace, й дава право да се яви на конкурса Little Queen Grace в Гърция през 2017 г.
Една от конкурсните вечери е била посветена на нациите, с презентации на национални кухни и характерни за държавите битови вещи. Ралица е представила на журито хурка с вретено, старовремски автентични цървули, както и буренце, луканка, лютеница, сирене и други изкушения. 
Родителите на участниците също са били подложени на изпитания - за тях бил организиран специален конкурс, в който те са дефилирали с вечерни облекла. Майката на Ралица - Миглена Ангелова, се представила повече от достойно и журито я удостоило с приза „Майка на нациите“, като с нейната корона престижните победни царски украшения, завоювани за Русе, стават три. 
Талантливата русенка е ученичка в шести клас на СУ „Възраждане“, в паралелка с изучаване на английски и руски език. Това определено й е помогнало при представянето пред международното жури. Ралица е носителка на множество първи места от международни конкурси за детска красота, както и на титлата Grand Prix на международния конкурс за детска красота World Little Sypermodels 2015, който се проведе в Гърция.