„Рено Клио“ се блъсна в изненадващо спрял джип и се преобърна по таван. Зрелищна катастрофа стана вчера срещу блок „ЦЮР 4“ на булевард „Неофит Бозвели“ и за късмет се размина без сериозно пострадали.
15 минути преди 10 часа шофьорката на джип „Нисан Мурано“ спряла внезапно на аварийни светлини по средата на булеварда в посока „Борисова“, защото детето й на задната седалка поискало да пие вода. Докато му подавала шишето, жената усетила удар в лявия й заден калник и веднага след това видяла обърнато по таван до разделителната ивица сребриста кола.
По думите на очевидци на инцидента 23-годишното момиче зад волана и двамата и спътници останали заклещени в колата и изпаднали в паника, след като от нея се разнесъл дим и силен шум. Тогава няколко смелчаци върнали автомобила на колелетата му и ги извадили навън.
Сигнал за инцидента е получен на тел.112 в 10.01 часа. На място са пристигнали пожарна, линейка и екип на Първо РПУ. Огнеборците загасиха първите пламъци по реното, а медиците оказаха първа помощ на пострадалите, които за щастие се разминаха леко.