Крайслер блъсна челно форд заради обратен завой на работнически автобус срещу покрития пазар на бул.“Тулча“ вчера в 14.20 часа. След инцидента виновният шофьор на рейса дал газ и избягал към кръстовището „Олимп“.
Автобусът се движел в крайната дясна лента и на кръстовището предприел обратен завой. В това време на зелена светлина откъм комплекс „Локомотив“ излизал крайслерът. Автобусът го закачил, при което шофьорът на колата загубил управление и влязъл в насрещното движение по лентата от ул.“Плиска“. По нея се движел форд, който бил блъснат челно от крайслера и двете коли се забили в тротоара вдясно по посока на движението. По това време наоколо не е имало пешеходци и произшествието се размина само с уплаха на двамата шофьори на колите.
Според съкварталци този автобус всеки ден прави обратни завои на това кръстовище от крайната дясна лента в посока ул.“Плиска“ и редовно застрашава другите автомобили зад него. Този път те предадоха номера му на полицаите и им показаха снимка, направена с GSM.