56-годишна жена се размина с охлузвания и голяма уплаха, след като възрастен водач на „Рено“ не я видял, че пресича на пешеходна пътека и връхлетял върху нея.
Инцидентът станал около 13.10 часа във вторник на бул.“Съединение“. Тогава 83-годишният шофьор не пропуснал пресичащата с предимство пешеходка. От удара жената се оказала с охлузвания на дясната подбедрица и десния глезен. Била прегледана от медицински екип, но тъй като нараняванията й не се оказали сериозни, била пусната да се лекува вкъщи. Проба показала, че възрастният водач не е карал пиян. Вероятно нарушението, което би могло да има фатален край, се дължи на изключително напредналата му възраст за екстремни изпитания на възприятията и рефлексите, каквото е шофирането.
 Още една пешеходка е пострадала във вторник. Инцидентът с 81-годишната пенсионерка станал около 12 часа на ул.“Алея Еделвайс“, когато 38-годишен шофьор зад волана на „Фолксваген“ бутнал бабата, която изскочила внезапно, докато колата правела маневра на заден ход. Веднага след инцидента мъжът закарал жената на преглед в болницата. Пробата му за алкохол е отрицателна.