Популярните актьори Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров, сами наричащи се с аристократична автоирония Трите мечки, ще се включат в подпомагането на млади математически таланти от легендарната русенска гимназия „Баба Тонка“. Тримата любими на българската публика артисти на 14 септември ще представят на сцената на Канев център в Русе комедията „Спанак с картофи“. Продуцентската компания на артистите „Three Bears Entertainment“ е партньор на Фонд „Математика на бъдещето“ и подкрепя инициативите му. Затова процент от средствата, събрани от продажбата на билети, ще бъде дарен за дейността на фонда. 
С есенното си турне из България „Three Bears Entertainment“ стартира инициатива за изключване на мобилните телефони по време на театралните представления. Всеки зрител на техния спектакъл ще получи флаер с призив „Гледай театралното представление, а не телефона си, защото светлината на дисплея пречи на актьорите и на зрителите“. А след всяко от представленията в турнето, актьорите ще се срещат с публиката и ще раздават автографи на специална лимитирана серия фен картички.
„Спанак с картофи“ на Золтан Егреши е най-касовата комедия на продуцентската компания - спектакълът „влиза“ в съдийската стая преди и след футболния мач и по време на почивката между двете полувремена, за да „изкара“ на бял свят неподозирани емоции и чувства.
Фонд „Математика на бъдещето“ и продуцентската компания „Three Bears Entertainment“ канят всички любители на театралното изкуство на спектакъла на 14 септември от 19 ч в Канев център - за да се насладят на безброй комични ситуации, изиграни от прекрасни актьори, а заедно с това и да подкрепят успешните възпитаници на МГ „Баба Тонка“.