28-годишният Акшън от Стамболово намери чантичка с документи, пари, телефон и ключове и я върна на собственика й. Младият мъж, който се занимава със земеделие, пътувал с автомобила си миналата седмица към Сливо поле по работа, като малко преди табелата на входа за градчето забелязал малка черна чанта и спрял. Оказало се, че тя е пълна с документи, портмоне с пари и телефон. Акшън решил да се свърже с последния набран номер по мобилния телефон и да успокои притежателя на чантата, че тя е в сигурни ръце. 
И за минута не се разколебах да се свържа със собственика и да му предам личните вещи, тъй като в чантата имаше куп документи, сподели Акшън.
Младият мъж обаче имал спешна работа и не успял да дочака собственика на чантичката, за да му я връчи лично, като единствено оставил малка бележка в общината в Сливо поле с името и телефонния си номер. 
 След като собственикът на изгубената чанта с пари и документи Вальо не е успял да се срещне лично с младия и добър Акшън от Стамболово, решил чрез редакцията на вестник „Утро“ да изкаже благодарността си към него. Всъщност Вальо и вуйна му Тодорина се връщали от погребение в Кубрат, като по пътя спрели в Борисово за кратък отдих. Мъжът обаче си забравил чантата върху покрива на колата, а по пътя тя се приплъзнала и паднала на пътното платно. 
Вече влизахме в Русе, когато непознат мъжки глас се обади на вуйна ми и попита дали сме загубили чантичка с мобилен телефон. Така разбрахме, че сме я забравили, а честен човек я е намерил и търси връзка с нас. След като каза, че я е оставил в общината в Сливо поле, веднага тръгнахме обратно, а в общината намерихме всичко непокътнато, както и малката бележка с името на момчето, разказа Вальо. Той и вуйна му искат чрез „Утро“ повече хора да научат за Акшън от Стамболово, който им е върнал поразклатената вяра в доброто. „Казват, че днес нямало честност! Нямало съчувствие към чуждата беда! Нямало доброта! Няма ли? А Акшън от Стамболово? А другите хора, които са като него? Ще отидем при него, ще му стиснем ръката и ще му кажем, че е прекрасно да има хора като него! Жив и здрав да си! Благодарим ти!“, емоционално благодари Вальо на непознатия Акшън.