Виждате ли тази дълга върволица от хора?
Това са само част от феновете на „Дунав“, тръгнали си от „Лудогорец Арена“ след края на победния мач срещу „Черно море“. Все щастливи хора, които се радваха като деца на стореното от своите. Заслужена и въодушевяваща радост, каквато може да усеща само истинският фен.
И тук някъде трябва да разкажем какво бе по пътя Русе-Разград и Разград-Русе. Истински гонки на вързани сякаш с въже доскоро шофьори! Едни безумни изпреварвания през три-четири автомобила при положение, че насреща се задават коли, мачкане на непрекъснатата линия, шеметни скорости с броня да броня...
 Ало, хора, накъде сте тръгнали, накъде толкова бързате, защо избивате някакви комплекси и не спазвате елементарните правила на участници в пътното движение? Харесват ли ви черните всекидневни хроники за произшествията по пътищата? 
Ако искате да се занимавате с автомобилен спорт, знаете къде и как трябва да го направите. Но ако някои от вас държат да поставят на риск живота на другите, най-малкото си е глупост и откровена простотия. 
И една препоръка към КАТ - тези мачове така вдигат понякога адреналина, че никак няма да е лошо, ако по пътя Русе-Разград има повече коли със сини лампи. Не че това е единствената възможност за вразумяване на безумците с бързи коли. Голямото решение се нарича самоотговорност, уважение към всички на пътя, разум, човещина.
За да не си разваляме най-малкото такива простички и сладки радости като един победен мач на любимия отбор.