Русенската спортна зала „Булстрад Арена“ на 20 ноември ще бъде домакин на третия конкурс-спектакъл „Мис Национален отбор“, на който ще бъдат избрани талисманите на националните отбори по футбол, баскетбол и волейбол. Трите момичета ще носят титлите „Мис Национален отбор“ през следващите две години, а една от тях ще представи България на международния конкурс за красота „Мис Вселена“.
Досега конкурсът се е провеждал при закрити врати и е бил достъпен само за телевизионни зрители и официални гости. В „Булстрад Арена“ шоуто за първи път ще излезе от София и освен това ще направи дебют на голяма сцена и пред много зрители.
„Радвам се, че имаме възможността да направим големия финал именно в красивия град Русе - Европейската столица на спорта за 2016 година. Присъстващите в залата ще станат свидетели на едно интересно състезание, в което еднакво важни са красотата, сценичното поведение, личностното излъчване и не на последно място - отношението към спорта и отборната игра - качество, необходимо за всяка дама, която носи приза „Талисман на национален отбор“. Изключително съм благодарна на мeниджмънта на „Булстрад Арена“, който ни подкрепи“, каза създателката на конкурса Маги Вълчанова.
На финалния етап ще се явят 16 момичета, сред които има представителки от Разград, Габрово, Плевен, София, Дряново, Казанлък, Пловдив, Варна, Сливница, Луковит, Враца, Русе и Стара Загора. Те ще дефилират на изцяло авторска, българска музика, изпълнена на живо. Грандиозното шоу ще бъде подсилено от атрактивно художествено осветление, сценични ефекти и специално ушити костюми. За изработката на костюмите голям принос имат студентите от катедра „Мода“ на Националната художествена академия. 
Билетите за шоуто вече са в продажба в мрежата на Eventim. Цените са между 15 и 40 лева. Отстъпки ползват деца до 8 г., деца в неравностойно положение и групи над 5 души.