Състезател на пътя, който със самочувствие демонстрирал как може винаги да е първи, независимо дали изпреварва рисковано или отнема чуждо предимство, накарал изтръпнал от опасните маневри пътник да направи забележка на джигита. Вместо разбиране обаче човекът получи страшен удар, който го пратил в „Пирогов“.
До инцидента на 26 декември 2014 година се стигнало, след като семейство било на празненство покрай коледните празници. И тъй като мъжът бил пийнал, към 18.30 часа съпругата му седнала зад волана на семейния „Фолскваген Пасат“, в който се возел и синът им. Състезателните умения на джигита първо им направили впечатление в района на ул.“Тича“. Тогава младежът, който карал „Нисан Микра“, тръгнал да изпреварва с висока скорост и се вмъкнал в колоната от автомобили точно пред фолксвагена. Заради маневрата жената зад волана набила рязко спирачки, тъй като в противен случай рискувала да се вреже в бързащия нисан. Изумена от опасното шофиране, тя свирнала с клаксона на състезателя, при което получила показване на среден пръст. Малко по-късно хулиганът тръгнал да завива наляво по ул.“Околчица“. Вместо обаче да изчака движещите се с предимство коли, той невъзмутимо натиснал газта и сякъл пътя на шофьора с предимство. Той се принудил рязко да спре, като дори навлязъл в насрещното движение, за да се спаси от катастрофа. 
Заради видените опасни маневри в рамките на минути  семейството от фолсквагена решило да настигне състезателя и да му направи забележка. Джигитът видял, че го следват, спрял и възмутените хора го попитали дали е запознат с правилата за движение по пътя, знае ли кога кой шофьор е с предимство и кога водач може да изпреварва. Невъзмутим от упреците, хулиганът първо им заявил, че „нищо не се е случило“, а след това им казал, че „не знаят с кого си имат работа“. След това се обърнал към мъжа със съвета: „Чичка, прибирай се в колата“. Той обаче не му изпълнил заръките, след което джигитът отново предизвикателно му казал да си махне очилата. За да демонстрира липса на страх, той действително си махнал очилата, но веднага след това отнесъл силен юмрук в лицето. От удара мъжът паднал назад на земята, облян в кръв по лицето, а състезателят се качил в колата си и продължил към паркинга на „Лидл“. По-късно се оказало, че хулиганът знаел как да бие - все пак тренирал бойни спортове. И само с един удар успял да счупи носа и челюстта на човека и да му докара сътресение на мозъка.
Набитият мъж веднага отишъл в болницата, където лежал няколко дни, но по-късно се оказало, че трябва да претърпи операция в „Пирогов“.  
За причинената средна телесна повреда биячът се изправи пред състав на Русенския районен съд, където изцяло оспори вината си, като дори заяви, че всъщност мъжът се е държал предизвикално, а той даже не го е ударил. Магистратите обаче прецениха, че това не е така, а напротив - вместо да се покае покрай критиките за умишлените си нарушения на пътя, които на косъм са се разминали от катастрофи, той е впрегнал бойните си сили и е нокаутирал мъжа. Затова го наказаха на 3 години условно с 5-годишен изпитателен срок. Отделно ще трябва да плати на жертвата си обезщетение от 8500 лева. Впрочем набитият претендираше компенсация от 13 000 лева, но съдът я сметна за завишена. Присъдата е на първа инстанция.