Най-добрият български тенисист Григор Димитров заяви след победата си над поставения под №2 в основната схема на турнира в Синсинати Стан Ваврина от Швейцария, че се нуждае от повече такива срещи. Сама така той щял да изпрати на всички останали послание, че все още е тук и играе. Успехът бе четвърти за Гришо от общо шест сблъсъка с швейцареца.

„Нуждая се от повече мачове като този. Имам нужда от още 10-12 такива срещи, за да задържа нивото си и да изпратя послания не само на себе си, но и на всички останали, че съм тук да играя и да се съревновавам“, сподели Гришо след срещата.

Следващият съперник на българина ще бъде американеца Стив Джонсън, който има 2 победи срещу Гришо и 1 загуба от него, а на осминафиналите елиминира французина Джо-Вилфрид Цонга. Срещата на Гришо с Джонсън е днес от 18:00 часа българско време и ще бъде предавана на живо с картина в БЛИЦ Спорт.

„Стиви е много уверен, гори в играта, както обаче и аз. Всичко зависи от това как ще играя и как ще се справя в ключовите моменти“, допълни българинът.