Пиян шофьор получил втора степен изгаряне след преобръщане с жигули, което се запалило от изтичането на газ. 52-годишният мъж е откаран с линейка в Университетската болница и е настанен в интензивното с опасност за живота.
В четвъртък малко преди 18.30 часа на път от  Бяла за Босилковци двете десни гуми на жигулито на  Н.Г. влезли в банкета и колата се преобърнала няколко пъти в нивата. Когато спряла по таван, газовата й уредба вече изпускала пробан-бутан и автомобилът лумнал. Пламъците мълниеносно обхванали цялото купе, но Н.Г. успял да се измъкне и да се спаси от адска смърт.
В 18.35 часа в полицията в Бяла се получил сигнал за произшествието, след което на място пристигнали екипи на полицията и пожарната и линейка. Н.Г. бил толкова пиян, че езикът му се преплитал, докато обяснявал какво се е случило. Дрегерът показал 2.12 промила, след което той е откаран в болницата. Прегледът установил 30% изгаряне по цялото тяло и пациентът е настанен в ИХО и лекарите се борят за стабилизирането му.
Още двама пияни са засечени зад волана в сряда.
Следобед в 17.45 часа в КАТ е постъпил сигнал от гражданин, че възрастен мъж е закъсал с „Форд Фиеста“ на спирката срещу фирма „Найден Киров“ на бул.“Липник“, но докато оправял повредата, съмнително се олюлявал. Униформените отишли на място и заварили 72-годишния С.С. да се опитва да запали двигателя. Проверката с дрегер показала, че дядото е подкарал форда с 1.77 промила и на стари години ще трябва да застане пред съда. 
В 21.20 часа пък в Борисово е спрян за проверка 58-годишен мъж с мотопед. При слизане от моторчето Н.И. заплашително залитнал, след което е бил подложен на проверка за алкохол, при която трегеръд с лекота подминал 3 промила и спрял на 3.07. В добавка се оказало, че Н.И. няма и никога не е имал книжка. Мъжът е дал кръвна проба за изследване, метериалите са изпратени в прокуратурата.