В разгара на летния сезон развлекателен клуб „Ниси“ предлага изобилие от забавления за русенските младежи, решили да се придвижват еко или пък просто да организират нестрандартно парти или рожден ден. От месец и половина на разположение на русенци и гостите на града са десетки атракционни превозни средства, които могат да бъдат отдадени под наем от заведението, което се намира на улица „Янтра“ 12. Желаещите да се забавляват могат да избират между 20 еко скутери (триколки), 10 велорикши, велосипед тандем, ролери, скейтборд, мини футбол - джаги, боксови круши, въздушен хокей, билярдни маси и дартс - хрърляне на стрели. 
 И докато през изминалата година съоръженията бяха позиционирани в Парка на младежта, то сега вече се предлага разнос до определено място или адрес по предварителна заявка на клиента. Най-честите поръчки са за парковите площи, включително и лесопарка „Липник“. За всяко съоръжение цената е индивидуална, като за разнос извън града се заплаща допълнително за доставката в зависимост от разстоянието и бройката на атракционите. Най-поръчваните атракционни превозни средства са триколките и велорикшите, като цената им за половин час е съответно 6 и 7 лева. Билярдните маси, например, обаче, се отдават най-малко за три дни, отбелязва управителят на развлекателен клуб „Ниси“ Никола Стоянов. 
Изключително популярни напоследък са поръчките за по-големи количества атракциони при организирането на детски рождени дни. Това е една истинска забава и празник за рожденика и всички гости. Ние им ги доставяме до парка, например, и оттам започват забавлянията, обяснява Никола. Освен това се предлага и опция атракционите да се дозаредят, ако токът им се изхаби. 
Важно е да се отбележи, че всеки клиент носи индивидуална отговорност за използването на съответното съоръжение. Всички атракциони обаче са нови модели, висококачествени, ползват се в цял свят за развлечение и към момента са най-доброто, което се предлага в града, казва управителят на „Ниси“. 
А иначе в развлекателния билярд клуб на улица „Янтра“ 12, който е познато и любимо място за младежи и студенти от 2008 година, също се организират партита, рождени дни и тържества. За гостите, избрали да празнуват своя празник в уютното и просторно заведение, се предлагат пици и всякакви напитки. Със заявка срещу еднократна такса от 40 лева клиентите могат да използват три билярдни маси, мини футбол и въздушен хокей за период от 3 часа.
Допълнителна информация, подробности около условията, договорки, заявки за наем на атракциони и всякакви въпроси заинтересованите могат да получат на телефони: 0894655599; 0988991998 и 082/ 594294.