Христофорос Аманатидис-Таки официално се е завърнал в България. Така босът на легендарната наркобанда на Чуковете най-после поема лично управлението на легалните си фирми, пише в. "България Днес"Превъплъщението на Таки в добре облечен бизнесмен стана възможно след свалянето на обвиненията срещу него в края на миналата година. След решението на специализирания съд Аманатидис бе свален от регистъра на издирваните лица на Интерпол.

Няколко месеца след съдебния обрат Христофорос Аманатидис напусна луксозната си вила в Дубай и пристигна у нас. За разлика от предишните му посещения той не прави опит да се скрие от валстите. Вместо това Таки и охраната му съвсем легално се установяват в хотел „Астория” в Слънчев бряг.

Вместо да се наслаждава на морето, Таки моментално свиква общо събрание на фирма „Интертур”. Дружеството от години е сочено за перла в короната на легалния му бизнес.

От документите от общото събрание става ясно, че Таки се запознава с финансовите резултати на „Интертур” за 2015 г. След това босът полага подписа си под протокола и закрива заседанието.