С три глоби се сдоби водачка, която само за няколко минути успяла да навърти куп нарушения из улиците на Две могили. А накрая невъзмутимо спряла пред сградата на общината отново в разрез с пътните правила. Тъй като обаче там се намира и полицейският участък, поведението й не убегнало на униформените.
Случаят е от 27 април тази година, когато малко преди 12 часа шофьорката с 16-годишен стаж зад волана първо тръгнала към центъра на градчето, но завила по еднопосочна улица и подкарала в насрещното. Стигнала крайната си точка - паркинга пред общината, и спряла точно по средата на пешеходната пътека. 
Двама полицаи забелязали нахалното поведение и не след дълго тя била проверена. Оказало се, че още от 2011 година жената няма шофьорска книжка у себе си. Причината - посочила, че е изгубена или открадната, но след това не предприела нищо, за да си извади валидно свидетелство.
За трите нередности униформените я глобили с общо 150 лева, но тя обжалва санкциите пред състав на Беленския районен съд. И магистратите й влязоха в положението, като отмениха най-сериозното й наказание - 100-те лева глоба за това, че шофира, без да е правоспособна. Причината - според съда тя си е нормален водач - има изкарани курсове и книжка, но просто е била без документи. Решението може да се обжалва.