68-годишен мъж е опериран за изчистване на хематом в главата след падане от мотопед в Тетово. В събота около 22 часа Сунай С. карал симсона си по ул.“Дунав“ в селото, когато изведнъж загубил контрол и паднал на асфалта. Мъжът е откаран с линейка в болницата със счупен череп и мозъчен кръвоизлив. Пострадалият е опериран незабавно, но лекарите все още се въздържат от прогнози за оцеляването му.
Пет часа по-рано пежо, управлявано от 36-годишна жена, напуснало пътя след Обретеник в посока Бяла и паднало в отводнителен канал. При инцидента шофьорката е получила рана на едната ръка, а двете й деца на задната седалка на 13 и 16 години се отървали само с охлузвания.
Още две катастрофи в неделя са се разминали само с леко ранени. В 2 часа призори фолксваген с 20-годишен водач зад волана се блъснал в спрял трактор по третокласния път Джулюница-Пиперково. При удара 46-годишен пътник в колата получил натъртвания, охлузвания и други леки травми, след което е настанен на лечение в УМБАЛ. В 14.15 часа пък 81-годишен водач на стар трактор без номера се блъснал в ограда в Писанец, но се разминал само с лека рана на главата.