Конкуренция за потенциалните клиенти на Дунав мост, които на влизане в България ще бъдат прикоткани да сключат застраховка, стана повод двама колеги да премерят сили и в съдебна зала.
Случаят е от 22 май 2015 година, когато единият от конкурентите тръгнал на бой със своя опонент. Не знаел обаче, че той е с тежки заболявания, които направили костите му крехки и лесно чупливи. Напрежението ескалирало, когато двамата за пореден път чакали край Дунав мост потенциални клиенти. Разминаването помежду им накарало огнения тип да запали свада, в която и двамата си разменили цветисти обиди и закани. Скандалът накарал разгневения да слезе от колата си и да отиде да търси сметка от болния си конкурент. Тръгнал към него, блъснал го в гърдите и го свалил на земята, при което потърпевшият се оказал с 3 счупени прешлена и ръка. Свидетели на инцидента веднага се притекли на помощ и закарали болния в Спешното. Там му била поставена шина и бил освободен за домашно лечение, което продължило около три месеца.   
За стореното нападателят е предаден на съд за причиняване на средна телесна повреда. На първа инстанция съдът обаче обърна внимание, че той не е знаел, че с един удар ще причини такива тежки последици. А тежкото заболяване на блъснатия довело до значителните му рани и счупвания, които при човек в нормално здраве биха били далеч по-незначителни. Затова съдът оправда кибритлията. Въпреки това обаче сметна, че блъснатият заслужава да бъде обезщетен. За обездвижването в продължение на 3 месеца, довело до гледането му като малко дете, биячът бе осъден да му плати 5000 лева парична компенсация. Решението може да се обжалва.