Билети от 8 до 25 лева пуска “Лудогорец” за домакинския си мач срещу сръбския гранд “Цървена звезда” от III квалификационен кръг за влизане в групите на Шампионската лига, съобщи сайтът на "орлите".

В петък пропуски ще могат да си купуват с предимство само притежателите на абонаментни карти от миналия сезон. На следващия ден стартира свободната продажба за двубоя, който е на 26 юли, вторник, от 21 ч. Феновете ще могат да закупуват по максимум три билета на човек, като от съображения за сигурност ще се изисква показването на лична карта. Без документ за самоличност талони няма да се продават.

В деня на мача няма да се продават билети на касите на стадиона. В случай че има останали пропуски, клубът ще обяви организацията за тяхното пласиране допълнително. По 25 лв. струват билетите за централната трибуна. В сектори “А”, “А1” и “В” ще се влиза срещу 10 лв. Пропускът за трибуна “Моци” е на стойност 8 лв.

Благодаря на всички фенове и на играчите, които се бориха до края и заслужено спечелихме. Мачът бе тежък. Имаше моменти през първата част, които бяха на път да решат всичко. През втората противникът можеше да ни хване неподготвени на контраатака. “Жалгирис” е добър отбор, който игра с желание. Беше една луда вечер за футбола в Казахстан. Вярвам в моите момчета. Те знаят как да се борят.

Това пък заяви треньор №1 на България за миналата година Станимир Стоилов след драматичното 2:1 за неговия “Астана” срещу “Жалгирис” в реванша от II квалификационен кръг на Шампионската лига. Марин Аничич вкара победно в 92-ата мин. Първата среща в Литва бе завършила 0:0. В следващата фаза “Астана” играе със “Селтик”.